selvmords tankene

Et tema jeg ikke har nevt noe om, noe som kansje er gankse vondt å snakke om å noe jeg nesten ikke har forteldt til noen. Selvmordstanker. 
I sommer var jeg så sliten, jeg såg ikke lyst på noe, jeg var sliten, og lei av og late som at alt var okei. Jeg såg ikke lengre på en ny dag som en
ny start, men en ny dag som en ny jævla utfordring. Jeg orket ikke, jeg ville ikke. jeg hadde allerede hatt et lite forsøk. Får å sette meg selv på prøve.
Jeg var i robua til en venninde, å følte meg helt jævli, jeg var der alene, ventet på at hun skulle komme. Jeg letet i skapene får jeg var så i fra meg.
Jeg fant mange esker med tabeletter som tilhørte hennes far, som har en uvanlig sykdom, så jeg tenkte dette sikkert var sterke saker. Jeg peiste innpå.
tok en god del. Jeg begynnte å skjelve å var livredd men det kom rett opp igjen. Jeg var redd og dårlig resten av dagen, ante ikke hva jeg skulle gjøre.
Men jeg tørte ikke prøve igjen, jeg var for pysete.

Andre gang skrev jeg et brev, et til søskene mine,vennene mine og foreldrene mine. Jeg ville ikke at noen skulle bli lei seg. Jeg skrev tdelig i brevet at dette
var det beste for alle og at ingen måtte felle en tåre for meg. Jeg skrev også at begravelsen min skulle ikke være trist, men en fest. jeg var klar, dette var enden.
Det føltes godt, godt å være ferdig med alt stress. Jeg var redd, jeg tenkte at jeg skulle sleppe og måtte være syk videre. Men når jeg kom så langt å skulle ende det
så feiget jeg ut. jeg var så feig. Jeg var skuffet over meg selv, men likevell lettet.

Når jeg tenker tilbake så kjenner jeg at jeg er glad jeg er her. Og at jeg har blitt mye sterkere etter denne hendelsen.

Hva er dine tanker rundt dette temaet? 


5 kommentarer


Andrea Moen
-20.03.2013 kl:14:49


Jeg synes ingen skal gjøre det uansett! Du er her av en grunn, og det kommer til å bli bedre. Jeg tror mange av de som har gjort det ikke tenker over at de bare har en sjanse! Jeg er også glad du ikke gjorde det. Du har så inspirerende blogg, og skriver om viktige temaer! Stay strong♥
stiineee
-20.03.2013 kl:22:37


Akkurat det med selvmord syns jeg er det dummeste en person kan gjøre. Det er det mest egoistiske man kan gjøre. Alle som er glad i deg, og du vet selv at det finnes folk som er glad i deg, de kommer til å sitte igjen med sorg og spørsmål, fordi du ga opp livet. Å gi opp livet sitt er det jævligste man gjør mot andre mennesker. Tenk hvordan mammaen og pappaen din kommer til å føle det, de kommer til å føle skyld i det. De kommer til å ta på seg de følelsene, og det er virkelig ikke verdt det. Finn andre løsninger på å ordne problemene dine. Jeg har selv forsøkt å ta livet, men fant ut at det er faktisk ikke verdt det. Jeg begynte å snakke med andre mennesker istede, og det hjelper så masse. Idag har jeg det super bra, jeg er fornøyd med livet, og nyter alt jeg har rundt meg. Jeg sliter fortsatt veldig med deprisjon og forholdet til mat, men livet mitt er faktisk verdt noe. Ikke gi opp ! Stå på, og finn andre løsninger. Du er STERK !
Trine-Lise - KONKURRANSE
-21.03.2013 kl:02:25


Vi har en kjempe flott konkurranse gående nå hvor du kan vinne en storbyferie for 2 personer! Delta nå :-D !!!
Trine
-22.03.2013 kl:02:13


Kjempe flott blogg! Har du lyst å delta i en konkurranse hvor du kan vinne en feriereise til Amsterdam for 2 personer? :D Klikk på lenken min å delta nå <3 !!!
Therese
-04.04.2013 kl:18:44


Hallo!! Kjempe bra bloggg. Føler du tar den seriøst. Det blir gøyere å lese da! Før blogget jeg, men det kom stygge kommentarer at jeg måtte bare slutte. Det må ikke skje med deg! Da vinner de teite. Men jeg har noe til deg :-D! Jeg ble akkurat med i en bra konkurranse hvor du kan vinne en iPad mini. Jeg har utrolig lyst på en, så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer hell enn meg?! :-D Prøv da vel!

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits