savner å være ei lita jente

Husker så godt når jeg var 4, når jeg bodde på en gård med familien min. Det var ikke vi som eigde gården, men likevell fikk jeg ta stor del av den. Da var kansje min største bekymring og miste noen av dyrene på gården. Alt var så fint! Jeg kunne gå i kjoler hele sommeren. Jeg hadde værdens beste lillesøster, hun var den lille skatten som jeg kunne passe på. likevel om jeg bare var 2 år når hu ble født. Heldigvis fikk jeg bli storesøster når jeg var litt eldre også. Jeg hadde god selvtilitt, jeg fikk skryt av engel håret mitt nesten hver bidige dag. Alle rundt meg fikk meg til og føle meg som en prinsesse. Jeg savner og tro på tannfeen, jeg savner og tro på julenissen,påskeharen og alt. Jeg husker godt når jeg var kansje 5-6 år, jeg var med bestefar på en basar, så spørde di om noen hadde en sang me sko synga høyt. Så rakk eg opp den lille handen min og sa "i min båt" (ellerno) den sangen hadde ingen hørt så jeg ble bedt om å komme opp og synge den. Jeg gikk opp i en fin kjole jeg selv hadde valgt ut og fikk en mikrofon og sang til alle. Jeg fikk stor applaus og alle kom bort og snakket til meg etterpå. Jeg følte meg flink, jeg var glad og smilte fra munnen til øret.

Når jeg var liten så smilte jeg ALLTID. jeg var alltid glad. Jeg var også veldig sta, men så bortsjemt som jeg var fikk jeg som regel viljen min. Jeg var også familiens funnybunny, jeg fikk alltid alle til og le, og jeg var også engelen som passet på at alle hadde det bra. Viss noen var lei seg så var jeg alltid bestemt over at jeg skulle snu humøret deres. Jeg savner besteforeldrene mine. en dom dom dom sykdom kreft har takk knekken på mine kjæreste besteforeldre.. farmor fikk jeg aldri møtt.. synest det er så uretferdig siden de var unge og hadde forsatt mye mer å oppleve.. Jeg synset selv jeg er ganske heldig så har unge foreldre. Håper så inderlig at en dag så får jeg barn som kan ha en fin oppvekst med sin besteforeldre! 

Ja, jeg savner bare å være liten. Jeg savner og ikke føle meg så nedfor hele tiden. Jeg savner å klare å smile hele tiden, å ha lite krav og ha null bekymringer. Flere som savner og være liten?

// weheartit, dette er ikke mitt bilde

5 kommentarer


-13.03.2013 kl:18:30


Savner barndommen, ja!!
Krestiane - komenterer tilbake
-13.03.2013 kl:22:20


jeg og! :-(
Marte
-14.03.2013 kl:21:29


Vil bare legge igjen noen ord før jeg stikker! Stå på - jeg har troa på deg! <3 ut i fra hvordan og hva du skriver virker du som en sterk jente, men selvfølgelig er ting tungt!

klem fra meg <3
Carmen
-14.03.2013 kl:22:35


Du virker som en sterk jente, som faktisk har taklet alt dette. Stå på, du skal klare det! Jeg kommer til å glede meg til og lese mer på bloggen din. Btw, jeg savner også å være liten, da kunne man liksom gjøre alt man ville uten å bli dømt osv.
-17.03.2013 kl:00:44


jaaa jeg savner å være lita, og ikke ha gått gjennom så mye, jeg vil tilbake til der jeg ikke visste hva døden var

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits