welcome to my diary

Dette er min første "denne type blogg" nå tenker dere sikkert, hva er dette for en type blogg? Men det kommer vi tilbake til. Jeg er en jente på 16 år(96) model, so turning soon seventeen. 
Dette er en blogg hvor jeg skal få ut følelsene mine, fortelle dere historien min. Og viss noen er intressert så kommer jeg til og dele andre sine historer etter hvert. Jeg velger og holde bloggen anonym, me tanke på at jeg er for pysete rett og slett, jeg liker virkelig ikke at folk skal se på meg og tenke, der er hu syke, hun er så svak. Å ja, i det hele tatt stygge blikk. Med tanke på jobb i nermere fremtid tenker jeg at dette kansje blir like så grett og holde for meg selv. 

Kansje mange synst det er kjedelig og lese en blogg som er anonym. Mindre bilder, ingen videoer. Og det er jeg enig i kan bli kjedelig. Men slapp av, kommer bilder, kansje outfitts også. Bare ikke fjeset mitt. 
Får se.

Some facts 
Skriver noen små fakta så dere kan få et innblikk i hva person jeg er.  

♥ Jeg har en kjæreste som er noen år eldre en meg. 
♥ Jeg går på vidergående.
♥ Jeg elsker og trene!
♥ Jeg har diagnosene psykisk angst,deppresjon og spiseforstyrrelse dette forteller jeg mer om i neste innlegg. 

Hadde blitt glad for kommentarer og om dere hadde delt innlegget på facebook. 

 
Én kommentar


Maria
-12.03.2013 kl:23:12


Du skriver så bra på dette inlegget, gav meg godt første intrykk. Så bilder og videoer er nok ikke nødvendig hvis du fortsetter å skrive bra! Det er stort at du tør å skrive om det offentlig. Håper du får mange positive lesere, som kanskje kan hjelpe deg på veien mot å takle psyken din bedre for hver dag.

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits